UttRo’s Arrangemang 2020

Kristihimmelfärdspaddling 21-23 maj

Under kristihimmelfärdshelgen så arrangerar en kår i NS, med hjälp av kommitén, ett paddlingsäventyr på valfri plats. I år arrangerar Sofia scoutkår paddlingen och temat är ”Yrken” som man kan både pynta sin kanot och klä ut sig, pris kommer delas ut till de som pimpar bäst. Mer info om årets paddling ser du här.

Flight SB50 5-11 juli

UttRo håller i vissa aktiviteter för utmanare och roverscouter på sommarlägret.

Bildresultat för board game

Spelnatta 3 oktober

Efter bauerträffen så samlas vi uttrar(Utmanare och Rover) för att spela brädspel, tv-spel och så käkar vi pizza. Mer info om årets spelnatta kommer när vi närmar oss hösten

Bildresultat för kåsa

Novemberkåsan- 7/11

Utmanar-och Rovertävling med ett fint vandringspris

URT( Utmanar och Roverting) 6 februari 2021

I början av februari så samlas vi på ting för att besluta om vilka som ska sitta i kommitén, beslutar om motioner och prepositioner och i samband med det hittar vi på nåt extra så vi inte har alltför tråkigt. Mer info kommer vid årsskiftet!

Vill erat rover/utmanarlag arrangera något så maila uttro.ns@gmail.com