Välkommen till Ryssby

Nära Nässjö vid Ryssbysjön ligger Ryssbystugan ostört, i fin småländsk natur. Stugan är cirka 90 kvm och innehåller en rymlig storstuga med öppen spis och utsikt över sjön. Nyrenoverat kök, tre små rum med sammanlagt sex sängplatser samt två toaletter.

På övervåningen finns ett sovloft med ca 18 platser. Dusch och bastu finns i lillstugan (duschen är avstäng på vinterhalvåret).

På kvällen kan man sitta runt elden vid grillplatsen och titta ut över sjön. Vid stugan finns det kanoter att låna. För fiske krävs fiskekort, ring till Ronny Svensson, 070-046 03 80.

Vill man inte sova i stugan kan man övernatta i vindskyddet.

Priser

För distriktets egna kårer kostar det 250 kronor/dygn att vara på Ryssby. Vi hyr gärna ut till andra scoutkårer, föreningar, företag eller privatpersoner – kontakta Mats Larsson se uppgifter nedan) så får ni en prisuppgift.