Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Organisationstävling med hajk – Nässjö kors och tvärs

6 april 09:00 - 7 april 11:00

Hajk och Läger

Den 6-7 april anordnar Nässjö och Barkeryd scoutkårer en organisationstävling för Äventyrare och Utmanare från Norra Smålands scoutdistrikt.

Utmanare kan tävla själva utan ledare, men för Äventyrare avgör varje kår själv om de vill skicka med ledare. Isåfall kan de eventuellt hjälpa till vid någon av stationerna under dagen. Meddela detta i anmälan.

Samling sker senast kl. 09.00 och starten går kl. 09.30 på Södra Torget i Nässjö. Ankomst kan ske med bil, tåg eller buss, då det är nära Nässjö station.

  • Kläder efter väder!
  • Dagrygga packad med vattenflaska, kompass, kniv och tänd stål (om man vill).
  • Annan packning: sovsäck, liggunderlag, ätverktyg och övernattningskläder.
  • Övernattningen har olika alternativ, såsom tält, stuga och litet vindskydd, viss begränsning finns!
  • Sluttid beräknas till kl. 11.00 på söndagen. Hämtning av scouter kan ske vid Ryssby scoutstuga eller så ordnar vi viss leverans till Södra torget, Nässjö.

Pris/deltagare: 50 kr. Då ingår lunch och middag på tävlingsdagen och frukost dagen efter, plus andra omkostnader. Vi hoppas på runt 10 – 13 patruller!

Anmälan och betalning

maila till gabriella_petri@hotmail.com senast 23 mars, kl. 18.00.

I anmälan måste ni ange vilken kår, antalet deltagare/patrull och om det är någon som har specialkost. För oss är det också bra att veta om någon har något särskilt sjukdomstillstånd, t.ex astma, allergier m.m

I anmälan ska det också finnas ett mobilnummer till en av deltagarna i varje patrull, behöver inte vara en ledare.

Inbetalning sker till bankgiro nummer: 5465-3001 senast den 30 mars. På meddelanderaden skriver ni vilken kår och antalet personer ni skickar.

Välkomna på en rolig dag!!