Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Demokratijamboree och Scouternas stämma

9 november 2018 - 11 november 2018

Event

För att underlätta för alla kårer att skicka ombud och observatörer till Demokratijamboree och Scouternas stämma i Karlstad 9-11 november 2018 erbjuder distriktet kostnadsfri resa och boende för 2 personer per mandat och kår.

Vi reser i buss som preliminärt startar i Värnamo på fredag eftermiddag och kör via Nässjö och Jönköping till Karlstad med retur i omvänd ordning på söndag eftermiddag.

Boende i dubbelrum med frukost på hotell i Karlstad, i första hand delar man rum med sin kompis från samma kår.

Vill kåren skicka fler deltagare än de två/mandat som distriktet bekostar kan vi i mån av plats  erbjuda bussresa till självkostnadspris. Boende får man boka själv, länkar finns via anmälan till Demokratijamboreen.

Regler

Sista dag för att anmäla sig till resan är den 15 oktober. Anmälan är bindande, dock kan platsen överlåtas till annan person i kåren. Om ni anmält deltagare men inte nyttjar platsen faktureras kåren 600 kronor/plats. Har du frågor kring resan kontakta Ulf Ödman i distriktsstyrelsen.

Ett villkor för att få ta del av den kostnadsfria resan är att man närvarar vid en förberedelse-workshop den 27 oktober i Jönköping, se kalendern för mer information.

Notera att du utöver att anmäla dig till resan ovan också måste anmäla dig till själva Demokratijamboreen via www.scoutservice.se senast den 10 oktober.

Anmälan till bussresa och förträff