Distriktsläger 2020 – Flight SB50

12 oktober, 2019 av Henric Cronholm

Har du lägerlängtan? Oroa dig inte, för här har du svaret:
Flight SB50 är Norra Smålands scoutdistrikts läger sommaren 2020!

Flight SB50 avgår från den tillfälliga flygplatsen Skuggebo Lägergård den 5 juli 2020. Förbered dig på äventyr tillsammans med scoutkompisar från hela distriktet. Packa väskan för sommaren häftigaste resa. Välkommen ombord! En fråga kvarstår: ÄR DU REDO?

Resan pågår mellan 5-11 juli och spårarscouter deltar mellan 8 – 11 juli. Programgruppen hälsar att lägret kommer bli riktigt bra för alla, oavsett ålder.  Det diskuteras fortfarande om det kommer finnas separat utmanarprogram, vilket kommer avgöras efter preliminäranmälan.

1/10 – 31/10 ska distriktets kårer skicka in svar om planerat deltagande eller inte via formuläret via Preliminäranmälan kårer till SB50

Preliminära lägeravgifter:

Spårare: 500 kr

Övriga lägerdeltagare: 1300 kr

Funktionärer: 450 kr *

*Funk-anmälan kommer ske separat i scoutnet senare. Kravet är att man fyllt 17 år vid lägerstart.

För att ett läger ska gå ihop behövs funktionärer och kanske är det just dig vi letar efter?  Framförallt söker vi följande:

• Är du godisgrisen med det glada humöret? Kiosken behöver dig! (Antal 2 st.)
  • Mat är alltid gott, men först måste den delas ut! Intendenturen behöver bli fler! (Antal 2 st.)
  • Funktionärer behöver också mat i sina magar, är det du som ska stå i funk-köket? (Antal 2 st.)

Kände du igen dig själv eller någon annan i beskrivningarna ovan? Tveka inte att bli en del i vårt flygCREW. Anmälan sker via ett formulär via anmälan till funk.

Frågor? Kontakta oss via flight.sb50@gmail.com så svarar vi så fort vi kan!

Lägrets webbsida hittar du under arrangemang här på Norra Smålands Scoutdistikts sida.

Väl mött,

Lägerledningen för Flight SB50